Des de l’Orquestra Rosaleda hem preparat un CONCERT DE GALA amb un repertori ben variat que us farà viatjar per diferents gèneres i estils musicals. Des de la Sarsuela, passarem pel “Género Chico” i farem un viatge fins a terres americanes per recordar cançons de películes i musicals, tot acabant, com no podia ser d’altra manera, amb cançó de casa nostra, amb cançó catalana.

El nostre repertori de cançons pel BALL DE TARDA O NIT inclou swings, pasdobles, valsos, txa-txa-txas i boleros per fer les delícies dels bons balladors i balladores. I no ens oblidem d’aquells més joves (i no tant joves…) que volen gaudir de la festa tot recordant cançons dels anys 70, 80 o 90. Per això tenim en repertori diversos “popurrís” i temes de plena actualitat.

A les nostres terres, una festa major no és festa major sense el flabiol, les tenores o les tibles, que sonen al ritme del tamborí. La Rosaleda, a part d’orquestra som COBLA i per això durant dècades seguim posant música a la nostra dansa, la sardana.

Scroll to Top
X