En Joan  fons

Ès el nostre director per aclamació popular. Pianista,  guitarrista,  vocalista, trompetista, “arreglista” i tot el que acaba en ista. Quin cap tan Ben moblat!

Ara sense Broma; en Joan és un músic excepcional, ple de sensibilitat i franquesa,  per això, tots l’estimem i respectem. És el nostre director.

Na Marina Lopez     veu i cors

La Marina és la cantant de la nostra orquestra. S’endú totes les mirades, i amb el seu “savoirfaire” omple l’escenari. No només té una veu preciosa, sinó que també sap tocar el piano i a més a més toca el triangle com ningú. És molt bona companya i sempre ens fa riure amb les seves anècdotes i bromes. No sabem què faríem sense ella, és la nostra estrella.

Na Berta Portabella veu i cors

 

Aquesta noia tan senzilla i propera és com una llàntia a la sorra del desert… De cop i volta treu el geni que hi ha dins seu, i maravella i deixa bocabadat tothom amb la màgia de la seva veu.

No penseu pas que això és tot, dins la llàntia hi ha mons meravellosos, alguns eixiran a la llum del dia, d’altres… encara no se sap.

En Xavier Blázquez veu i cors

En Xavier és un cantant complert, toca tots els pals i tots els fa bé.

En especial destaca la seva capacitat d’interpretació i la facilitat amb la que ens sedueix..en Xavier quan canta, ..explica!!

En Carles Costa 

  Pianista teclista/ tible i la veu en off de l’orquestra.

Ara matéix és el mes vell de la Rosaleda. Aviat li tocarà deixar espai al jovent…

La seva esperança està fixada en la tecnología. com ell diu “Hem d’ensenyar a la IA que l’estimem com a Filla nostra que és, l’hem d’ensenyar a volar i deixar el niu …ja tornarà quan vulgui”

En Sergi Quirante  baix i contrabaix, saxo i clarinet

En Sergi té els peus molt ben posats a terra, tot el castell de la música s’aguanta en ells, és una persona solida, fiable, tots ens hi recolzem 

En Gustau Ibañez   Bateria i Trombó      

Sens dubte en Tau és el motor de l’orquestra, porta el ritme amb el seu cor i no defalleix mai; a voltes ens fa dubtar si és home o màquina!

En Xavier Planes  Tompeta, Violí, Flabiol i Tamborí

 

En Xavi és un músic virtuós, el so de la seva trompeta parla de molta dedicació. Lidera la secció de vents amb força i talent. Toca el violí i el flabiol amb la naturalitat del que es posa les sabatilles quan arriba a casa; es nota que a ca seva han estat músics.

  

En Joan Ramon Quirante  Flauta travesera, Trombo i fiscorn 

Sabeu l’efecte de contrast que fa una línia negra que voreja un dibuix?, doncs així és la seva flauta amb la música, com posar un llaç a un regal.

Na Judit Marmi  Saxo alt, clarinet i tenora

Tot ho fa fàcil la Judit, no hi ha problemes, la vida és bella!

En Arnau Mata   Guitarra i Trompeta  

Toca la trompeta amb la mà dreta, i la guitarra amb la mà esquerra; sembla un nen però és un savi.

Na Elena Morros   Violí, Trombó i Fiscorn

L’Elena és com un catalitzador, quan ella hi és, tot funciona.

En Josep Jubells  SaxoTenor , Clarinet i Tible

Sempre està alegre i optimista, i això s’encomana

En Josep Maria Sala  Taula de So

Segurament el músic més important de l’orquestra.